Estepona Sands – Estepona. Vanaf 478.000 €

Beschrijving Estepona Sands

Ontdek Estepona Sands, een exclusieve woonontwikkeling die moderne elegantie en de essentie van de Costa del Sol belichaamt. Gelegen in het hart van Estepona, een bloeiende gemeente bekend om zijn witgekalkte oude stad, weelderige groene landschappen en meer dan 300 zonnige dagen per jaar, biedt Estepona Sands een ongeëvenaarde levensstijl.

Estepona Sands bestaat uit vier elegante woongebouwen, met in totaal 74 zorgvuldig ontworpen woningen die variëren om aan diverse voorkeuren en levensstijlen te voldoen. Elk appartement is een toonbeeld van moderne architectuur, voorzien van hoogwaardige materialen, innovatieve designelementen en grote terrassen die adembenemende uitzichten bieden op de zee of de bergen. Helderheid is een constante factor in uw nieuwe woning dankzij de grote ramen, de grote, verzonken binnenplaats en de overzichtelijke ruimtes op alle verdiepingen. Architectuur wordt gebruikt om de ruimte maximaal te benutten, waardoor de mogelijkheden van leven in een omgeving zonder zintuiglijke barrières worden vergroot. South Sand opent de weg naar zien en aanraken, naar de wind en de zee, naar genieten van elk moment van de dag.

 

estepona sands builing view
De appartementen hebben twee, drie en vier slaapkamers. Allemaal beschikken over grote terrassen en een geweldig uitzicht op de zee en de bergen. De gemeenschappelijke ruimtes van dit fantastische project omvatten een buitenzwembad, een binnenzwembad en een fitnessruimte, evenals weelderige mediterrane tuinen. Gelegen in een omheind complex met beveiligingscamera’s, biedt Estepona Sands een veilige en serene omgeving.
De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen met een focus op buitenleven, optimaal gebruikmakend van het fantastische klimaat aan de Costa del Sol. Bewoners kunnen genieten van zowel buiten- als binnenzwembaden, prachtig aangelegde tuinen, een volledig uitgeruste fitnessruimte, fietsenstallingen en multifunctionele ruimtes. Deze voorzieningen bevorderen een gemeenschapssfeer en bieden talloze mogelijkheden voor ontspanning en sociale interactie.

 

estepona sands terrace
Binnen vindt u ruime open indelingen met lichte ruimtes. Een volledig uitgeruste keuken wacht op u om heerlijk te dineren, terwijl de royale slaapkamers en badkamers dit een comfortabel en functioneel huis maken. Elke woning biedt een open keuken en de woon-eetkamer die leidt naar een privéterras op het zuiden, de slaapkamers hebben inloopkasten in de hoofdslaapkamer, er zijn twee badkamers, en een eigen afgesloten parkeerplaats en berging. De appartementen combineren verfijning met energie-efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor diegenen die luxe met duurzaamheid zoeken. Onder meer dubbele beglazing en een slim ventilatiesysteem omvat dat de lucht filtert en vernieuwt.

Realiseer je dromen en begin nu met het leven te genieten

De ligging binnen Estepona geeft u uitstekende toegang tot de weg voor reizen langs de kust. Binnen handbereik vindt u alle lokale faciliteiten, voorzieningen, gastronomie en recreatieve activiteiten die u nodig heeft, inclusief de heerlijke stranden van Estepona. Het is niet alleen een fantastische, we hebben het over de beste plek om te leven. Estepona Sands bevindt zich op een spectaculaire plek die het leven verrukkelijk maakt.  Rustig gelegen in het bruisende Estepona, vlakbij de  Middellandse Zee, met een fantastisch klimaat en in de prachtige natuur. Dit zorgt ervoor dat Estepona Sands meer dan een woning is, het is het de plek voor een rijk leven. Wonen in een zonnige, groene badplaats met alle denkbare faciliteiten onder handbereik. Estepona is niet voor niets de finalist voor Europese Stad van het jaar 2023.

 

Estepona City

Een bevoorrecht, ongehaast leven, met de mogelijkheid om alles binnen handbereik te hebben en de exclusiviteit van het leven in een perfecte omgeving. Bij Estepona Sands zul je het heerlijk vinden om thuis te zijn; niet alleen vanwege de ligging en omgeving, maar ook vanwege de directe toegang tot de nabijgelegen rustige, intieme stranden waar u kunt ontspannen, genieten en u kunt laten meeslepen door de schoonheid van het landschap. Bovendien vindt u vlakbij uw nieuwe woning alle diensten die u nodig heeft om uw dagelijks leven zeer comfortabel te maken. Als u er liever op uit gaat, heeft South Sand een snelle toegang tot de snelweg A7 en gemakkelijke verbindingen naar de luchthavens van Malaga en Gibraltar.

 

Meer weten over de beschikbare woningen, de prijzen, de plattegronden en betalingscondities? Vraag dan ons informatiepakket aan, u ontvangt alle bijzonderheden met de Estepona Sands brochure.

 

Features – Estepona Sands

  • exclusieve ontwikkeling van woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers

  • grote terrassen en gemeenschappelijke ruimtes binnen- en buitenzwembaden

  • volledig ingerichte keuken
  • prachtig aangelegde tuinen met een lage waterbehoefte
  • buitenzwembaden voor volwassenen en kinderen, evenals een binnenzwembad, een fitnessruimte

  • ventilatiesysteem dat de lucht filtert en vernieuwt

  • prijzen vanaf € 478.000,-.

Informatiepakket Estepona Sands Vraag brochure en de prijslijst op